top of page

OM OSS

VARFÖR BABYBOSS BAMBUTALLRIK?

bamboo palm.png

Har du en liten babyboss där hemma som styr och ställer? Är bus en stor del av ditt barns vardag? Så som att kasta tallriken från bordet så att både stolen, golvet och sötnosen blir fullt av kladd? -Det problemet hade i alla fall jag. Jag var tvungen att hitta en lösning... Svaret blev, Babyboss bambutallrik!

Våra fina tallrikar har en otroligt stark sugförmåga med en vakuum-lösning som garanterar att tallriken verkligen sitter fast, på nästan alla material. Tallrikarna är tillverkade av ren bambuträ vilket gör att din bebis aldrig får i sig farliga kemikalier. Bambu är ett naturligt och komposterbart material som växer utan att konstbevattnas och besprutas. Det gör bambu till ett klimartsmart val.

ekologisk bambutallrik.png

Babyboss GÖR miljömedvetna val!

Vi väljer alltid bort plasten så mycket det går. Vi skickar dina produkter i vadderade papperskuvert samt omsluter inte våra produkter i bubbelplast eller dylikt. 

VÅR HISTORIA

Jag är en mamma som startade denna verksamhet under min tid som mammaledig. Min största passion är självklart min son men även produkter av kvalité. Jag brinner för mitt varumärke och för mina kunder. Och att leverera service i toppklass, genom hela kundresan. Positiv respons är något jag strävar efter hos varje individ. Såväl som privatkund som återförsäljare.

Vår affärsidé

Att sälja unika, lekfulla, funktionella och säkra babyprodukter inom matservis av giftfria naturmaterial.

Våra kärnvärden

Naturligt | Miljövänligt | Kreativt | Motiverande | Funktionellt 

Vår vision
Babyboss ekologiska produkter ska ett självklart val hos varje nybliven förälder. 

Läs gärna våra allmänna villkor och skötselråd HÄR.

bottom of page